SZOLGÁLTATÁSOK

 

slideshow
 

  Gyöngy Patikák               Gyöngy Patikák Hűségprogram.
A Gyöngy Patikák független, hazai gyógyszertárak összefogásából született piacvezető patikakör, melyhez országszerte több mint 600 gyógyszertár csatlakozott, így minden negyedik hazai gyógyszertár a patikakör tagja.
A patikakör kizárólagos támogatója és főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország legnagyobb gyógyszer-nagykereskedelmi vállalata.
A Gyöngy Patikák számára fontos a magyar lakosság egészségi állapotának javítása, a betegségek megelőzése, ezért – betegeink és vásárlóink egyedi igényeit is figyelembe véve – gyógyszerek, étrend-kiegészítők és gyógyászati segédeszközök, valamint egyéb készítmények széles választékával állunk rendelkezésükre. Különös hangsúlyt fektetünk a minőségi kiszolgálásra, a felvilágosító tevékenységre, a szakértő tanácsadásra, valamint a speciális egészségügyi szolgáltatásokra.
Emellett kihasználva az összefogásban rejlő lehetőségeket, a Gyöngy Patikák számos kurrens, a legkülönfélébb panaszok kezelésére szolgáló készítményt kínálnak havi akciók keretében kedvezményes áron.
Örömünkre szolgál, hogy értékeli a Gyöngy Patikák által nyújtott szolgáltatásokat és rendszeresen visszatér gyógyszertárunkba. Bizalmát és hűségét megköszönve ajánljuk fel Önnek a Gyöngy Patikák Hűségkártyát, amellyel kedvezményesen vásárolhat nem támogatható gyógyszereket, étrend-kiegészítő termékeket és egyéb készítményeket a Kártyáját kiadó Gyöngy Patikában.
A kedvezményekről érdeklődjön Gyöngy Patikájában!
A Gyöngy Patikák Hűségprogramról részletesen tájékoztatást a Program Működési Szabályzatában olvashat, amely megtalálható a www.gyongypatikak.hu weboldalon, valamint a Hűségprogramban résztvevő gyógyszertárakban.
Kérjük töltse ki, írja alá, válassza le és adja át gyógyszerészének a szemközti oldalon található Kártyaregisztrációs Adatlapot.
Gyöngy Patikák Hűségkártyáját ezt követően azonnal használhatja.

Mielőbbi Gyógyulást, jó egészséget kívánunk!


Tel.: 72/484-251
Mob.: 30/555-9471
 
E-mail:
patikaszilvaspatika.hu
 
Komló
Alkotmány u. 42.
 
Nyitva:
hétfő-péntek: 730-1800
szombat: 730-1230
 

WEBPATIKA


 
Cím: 7300 Komló Alkotmány u. 42. Tel./Fax: 72/484-251
 

Copyright© Kispage Design All Rights Reserved
Created: 01.09.2007 Updated: 01.04.2008
  site map