gyógyszertár, szilvás patika


SZOLGÁLTATÁSOK

 

slideshow

  Rólunk

Kedves Látogató!

Cégünk 1992. október 26-án, Komló első magángyógyszertáraként nyitotta meg a Szilvás Gyógyszertárat. Fő célkitűzésünk a gyógyítás és az egészségnevelés szolgálata volt. Akkor is, és most is ez vezérli munkánkat.
A törvényi szabályozás változása 2015-től lehetővé tette a Körtvélyes városrészben is gyógyszertár létesítését. Ez a lehetőség, és az itt élő lakosság részéről felmerült fokozódó igény – mely hozzánk is eljutott – késztetett bennünket arra, hogy létrehozzunk egy fiókgyógyszertárat Körtvélyes városrészben.
Kiemelkedően fontos számunkra, hogy a hozzánk fordulókat magas szakmai színvonalon, előzékenyen és gyorsan szolgáljuk ki, biztosítva számukra a biztonságos gyógyszerellátást, illetve kérdéseikre a legpontosabb, személyre szabott válaszokat, javaslatokat tudjunk adni.
Mindazokat, akik érdeklődnek, vagy többet szeretnének megtudni az
     egészséges életmóddal,
     gyógyszeres terápiákkal,
     várandósággal,
     gyógynövényekkel és helyes alkalmazásukkal,
     alapvető higiénével,
     kozmetikumokkal,
különféle betegségekkel, kialakulásukkal és megelőzésükkel kapcsolatban szívesen várjuk patikáinkban, ahol szakmailag felkészült gyógyszerészeink és szakasszisztenseink választ adnak kérdéseikre.
Az internet életünk részévé vált. Olyan univerzális hálózat, melynek felhasználásával szórakozni, ügyeket intézni, vásárolni lehet. Az internet megváltoztatta mindennapjainkat, ezen belül könnyebbé tette az egészségügyi információkhoz való hozzájutást is. Honlapunk is ezt a célt szolgálja, és ennek érdekében folyamatosan frissítjük új témákkal. Várjuk érdeklődésüket.
Gyógyszertárainkban biztosítjuk az intim, személyes kommunikációt gyógyszerészével. Kellemes, modern környezetben, várjuk Önöket. Észrevételeikkel forduljanak hozzánk bizalommal, és tiszteljenek meg bennünket javaslataikkal. A hozzánk betérők visszajelzései segítenek, megerősítenek bennünket munkánk során. Arra ösztönöznek bennünket, hogy korszerű technikai feltételek mellett, kellemes, nyugodt körülmények között nyújtsunk sokrétű, és magas színvonalú szolgáltatást betegeink számára. Ennek megfelelve alakítottuk ki patikáinkat, a Szilvás Gyógyszertárat és a Körtélyes Fiókgyógyszertárat.
Szándékunk az, hogy a szakma követelményeinek megfelelve, szakszerű gyógyszerellátást valósítsunk meg gyógyszerészeinkkel és asszisztenseinkkel, együttműködve az orvosokkal, gyógyszerész kollegákkal, betegeinkkel és vásárlóinkkal.

dr. Tamkovits Éva
gyógyszertárvezető

Mottónk: Szakértelem, szolgáltatás, szolgálat az Önök egészségéért!

A General Data Protection Regulátion –röviden G.D.P.R. értelmében 2018.május 25.-től adatvédelmi szabályzattal kell rendelkeznie minden olyan vállalkozásnak amely online adatkezelést, vagy ehhez kapcsolódva bármilyen személyes adatot,ügyféladatot kezel. A Szilvaspatika.hu internetes portálon személyes adatok tárolása és kezelése nem történik, így a fenti jogszabály az itt publikált adatokra nem vonatkozik.

 

 

A honlap oldalain található információk nem elegendőek ahhoz, hogy betegség esetén elkerülje a szakember felkeresését.
A gyógyszerek alkalmazásával összefüggő kockázatokról, és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, illetőleg kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét!


Tel.: 72/484-251
Mob.: 30/555-9471
 
E-mail:
patikaszilvaspatika.hu
 
Komló
Alkotmány u. 42.
 
Nyitva:
hétfő-péntek: 730-1800
szombat: 730-1230
  
Cím: 7300 Komló Alkotmány u. 42. Tel./Fax: 72/484-251
 

Copyright© Kispage Design All Rights Reserved
Created: 01.09.2007 Updated: 01.04.2008
  site map